- Mirelit spenót
- 2 ger. fokhagyma
- 1ek zsír
- Tej
- Száraz kenyér v zsemle
- 1 tk Erős Pista
- 1 cs Borsikafű
- 1 cs Bazsalikom
- 1 ek Só
- Bors
- Krumpli
- Tojás
A apróra felvágott száraz zsemlét bögrében felöntjük tejjel, és hagyjuk szétázni.
A lábosban zsírt hevítünk, félrevesszük, a fokhagymát megfuttatjuk rajta, majd beletesszük a felengedett spenótot és felforraljuk. Ha megvan, a bögre tartalmát elkeverjük.
Sóval, borssal, borsikafűvel és bazsalikommal, erős pistával fűszerezzük.
Főtt krumplival és tükörtojással tálaljuk.
A lábosban zsírt hevítünk, félrevesszük, a fokhagymát megfuttatjuk rajta, majd beletesszük a felengedett spenótot és felforraljuk. Ha megvan, a bögre tartalmát elkeverjük.
Sóval, borssal, borsikafűvel és bazsalikommal, erős pistával fűszerezzük.
Főtt krumplival és tükörtojással tálaljuk.